Токмацький райсуд Запорізької області припиняє надсилання поштової кореспонденції

11:59, 20 мая 2021
Це пов’язано з недостатнім фінансуванням потреб Токмацького районного суду Запорізької області.
Токмацький райсуд Запорізької області припиняє надсилання поштової кореспонденції
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Токмацький районний суд Запорізької області повідомляє, що через відсутність належного державного фінансування суд вимушений зупинити направлення поштової кореспонденції. Про це повідомляє пресслужба суду.

З метою повідомлення сторін про день та час судових засідань суд пропонує:

- при зверненні до суду зазначати про всі відомі засоби зв’язку учасників розгляду, офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів (власні та інших учасників розгляду справи);

- при подачі документів до суду надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону;

- знайомитись з датою призначення справи до розгляду на офіційному вебсайті Токмацького районного суду Запорізької області у розділі «Громадянам» підрозділу «Списки судових справ, призначених до розгляду» за посиланням або у підрозділі «Інформація щодо стадій розгляду судових справ», вказавши у відповідній графі реквізити необхідної справи;

- за додатковими питаннями щодо руху справ звертатися за телефонами: канцелярія (06178) 4-58-91, заступник керівника апарату (факс) (06178) 2-22-89.

Також через недостатність фінансування припинено дію договору між ТУ ДСА в Запорізькій області та АТ «Укрпошта» про надання послуг з пересилання відправлень «Укрпошта Стандарт» та послуг «Кур’єрська доставка» та «Масовий кур’єрський забір та доставка».

З огляду на зазначене, Токмацький районний суд Запорізької області не має можливості здійснювати відправку посилок (тобто пересилання поштових відправлень вагою понад 2 кг), зокрема, направлення судових справ, які витребовуються Верховним Судом для розгляду касаційних скарг, а також направлення судових справ до інших судів або експертних установ, що знаходяться поза межами міста Запоріжжя.

Раніше ми розповідали, що до Вищої ради правосуддя постійно надходять численні звернення судових установ з усіх регіонів країни з проханням вжити заходів щодо належного фінансування та виділення необхідних коштів.

Також у ВРП повідомили, як вирішити проблему хронічного недофінансування судової системи.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська