Конституційний Суд України відзвітував про роботу у вересні

13:10, 1 октября 2021
У вересні в Конституційному Суді України відбулося 54 засідання та ухвалено 106 актів Суду.
Конституційний Суд України відзвітував про роботу у вересні
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Упродовж вересня 2021 року в Конституційному Суді України відбулося 54 засідання. З них: 11 пленарних засідань Великої палати Суду, 6 засідань Великої палати, 3 засідання Суду, 15 засідань Першого і Другого сенатів, 7 пленарних засідань Другого сенату та 12 засідань колегій суддів Першого і Другого сенатів Суду. Про це повідомляє пресслужба КСУ.

«Так, на цих засіданнях ухвалено 106 актів Суду. Великою палатою постановлено 57 ухвал, а Першим і Другим сенатом Суду – 13 ухвал. Другий сенат ухвалив Рішення у справі за конституційними скаргами. Також Суд ухвалив 3 постанови. Водночас колегії суддів Суду постановили 32 ухвали.

До Конституційного Суду України у зазначений період надійшло 35 конституційних скарг. За результатами попередньої перевірки 22 конституційні скарги розподілено суддям-доповідачам. Суб’єктам права на конституційні скарги повернуто ‒ 13 скарг, які за формою не відповідали вимогам Закону України «Про Конституційний Суд України».

Також Секретаріатом Суду підготовлено та надіслано 54 відповіді на запити на публічну інформацію і звернення громадян», — сказано у повідомленні.

Раніше ми писали, що під КСУ пройшла акція протесту.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва