Порошенко підписав закон про стипендію дітям загиблих журналістів

17:27, 9 ноября 2018
Виплата стипендії глави держави продовжується дітям журналістів, які загинули у зв'язку з виконанням професійних обов'язків.
Порошенко підписав закон про стипендію дітям загиблих журналістів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент України Петро Порошенко 9 листопада підписав Указ «Про призначення стипендій Президента України дітям журналістів, які загинули у зв’язку з виконанням професійних обов’язків». Про це повідомляє прес-служба глави держави.

«Цим актом продовжується виплата стипендії глави держави сину журналіста В’ячеслава Веремія, який загинув під час Революції Гідності, та доньці військового кореспондента Дмитра Лабуткіна, який загинув у лютому 2015 року в районі міста Дебальцеве під час проведення антитерористичної операції», — сказано у повідомленні.

Цей Указ було розроблено на виконання попередніх рішень глави держави щодо збільшення розміру стипендій дітям журналістів, які загинули або яким встановлено інвалідність у зв'язку з виконанням професійних обов'язків, та щодо запровадження додаткових заходів стосовно їх соціального захисту і підвищення ефективності державної підтримки журналістів та їхніх сімей.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла¸що Президент підписав указ про відзначення Дня Гідності та Свободи. Українці вшанують громадянський подвиг учасників Революції Гідності та Помаранчевої революції.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде