Афіша урочистих подій до Дня Гідності та Свободи в столиці

15:26, 20 ноября 2018
Що подивитись у річницю доленосних подій.
Афіша урочистих подій до Дня Гідності та Свободи в столиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

День Гідності та Свободи 2018-го відзначається 21 листопада — у п'яту річницю початку Євромайдану. Саме в цей день у столиці на Хрещатику почалась Революція Гідності 2013 року, а також Помаранчева революція 2004 року. На честь пам’ятної дати у центрі Києва запланована низка подій.

О 10:00 розпочнеться поминальний молебень та урочисте покладання квітів на алеї Героїв Небесної сотні у каплиці (верхній вхід м. "Хрещатик", алея Героїв Небесної сотні, 3).

В рамках акції "Пам'ятаємо" запланована хода студентів до меморіалу Героїв Небесної сотні, під час якої запалять лампадки.

Символічно, що саме у цей день інформаційно-виставковий центр «Музей Майдану» організує виставку «Назустріч свободі», яка розташована у відновленому Будинку профспілок (майдан Незалежності, 2).

Концерт і виставка фотокореспондента і учасника Євромайдану Олександра Тимошенка відбудеться з 14:00 до 17:00 в колонному залі КМДА (вул. Хрещатик, 36). Також тут пройде виставка фоторобіт, присвячена дружинам і матерям загиблих в АТО воїнів.

З 17-го по 25 листопада на майдані Незалежності проходить інформаційно-виставковий захід "Боротьба за віру", присвячений Дню Гідності і Свободи 2018.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала про відкриття в Угорщині меморіалу жертвам українського Голодомору. На церемонії були присутні парламентський госсекретар міністерства зовнішньої економіки та іноземних справ Угорщини Левенте Мадяр та посол України в Угорщині Любов Непоп.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва