Потужний вибух на Рівненському полігоні: поранено військового

08:15, 21 ноября 2018
Стан здоров'я постраждалого задовільний. Причини вибуху встановлює слідство.
Потужний вибух на Рівненському полігоні: поранено військового
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Надзвичайна подія трапилась у вівторок, 20 листопада. Потерпілий - з 30-ї механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького, яка приїхала на навчання на Рівненський полігон.

«Сьогодні близько 12-ї години на одному із загальновійськових полігонів від розриву невідомого вибухового пристрою отримав поранення військовослужбовець нашої частини, - повідомляє прес-служба 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького на своїй сторінці у Facebook. - Пораненому надано кваліфіковану першу медичну допомогу та невідкладно евакуйовано до найближчого шпиталю. Стан здоров’я пораненого задовільний, загрози його життю немає. На місці події працюють представники військової служби правопорядку, військової прокуратури та нацполіції. Триває слідство.

Потерпілому солдату - 19 років.»

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про потужний вибух на Донбасі. Згідно з повідомленням у Twitter користувача hochudomoy, вибух у Торезі пролунав 18 листопада о 8:17, та він був не один. Про це також пишуть в соцмережах місцеві жителі, вказуючи, що вибухи відбуваються на місцевому полігоні. Відзначається, що вибухи дуже сильні.

Також ми повідомляли про важливу заяву прокуратури в зв'язку із вибухами мінометів «Молот». Військова прокуратура розслідує кримінальне провадження за фактом неналежного виконання своїх обов’язків військовими службовими особами під час виконання державного контракту, що призвело до закупівлі за бюджетні кошти неякісних мінометів.

Раніше стало відомо, що в одній з військових частин в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі три бійця української армії постраждали внаслідок розриву міномета «Молот».

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей