Ведмідь напав на молоду дівчину на Прикарпатті

05:00, 10 декабря 2018
Інцидент трапився на базі відпочинку. Ведмідь вхопив дівчину за куртку і потягнув у клітку.
Ведмідь напав на молоду дівчину на Прикарпатті
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Верховинщині у одному із відпочинкових комплексів дівчина постраждала через ведмедя. Проте власниця бази відпочинку стверджує, що звір не нападав на гостю. Про це повідомляє «Галицький кореспондент».

Про інцидент, який трапився у селі Голошино, потерпіла Катерина Брикун повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі та попросила у небайдужих допомоги.

Дівчина розповідає, що 30 листопада вона із друзями зупинились на базі «Християни» і ситуація з дикими тваринами там виявилася одночасно жорстокою і небезпечною.

«По території вільно гуляли дикі лисиці, вони забігали в колибу на кухню, вистрибували на крісла, спокійно доїдаючи наші вечері з тарілок. Найпечальнішою атракцією був великий пригнічений ведмідь, який замість сопіти собі в барлозі, сидів у тісній додатково не загородженій клітці, через прути якої він вільно просовував лапу. Жодних попереджувальних таблиць і нагляду не було. Поряд знаходився дитячий майданчик та вільний вхід від нього до клітки ведмедя», – пише пані Катерина.

Вона додає, що згодом наважилась підійти до клітки, щоб зняти відео і спробувати вирішити ситуацію, а звір напав на неї.

«Ми підійшли приблизно на метр до клітки і у ведмедя стався різкий напад агресії. Він вхопив мене за куртку і потягнув у клітку, хапаючи за руку, голову та волосся», – згадує Катерина.

Врятували дівчину друзі. Тепер, за її словами, близько місяця їй доведеться лікуватись, і це не враховуючи реабілітації.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про схожий інцидент поблизу Харкова. Внаслідок нападу ведмедя постраждала 53-річна прибиральниця бази відпочинку. Ранком 17 листопада жінка прибирала територію і не зачинила вольєр з твариною. Ведмідь вкусив жінку за ногу.

 

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва