Відпустили під заставу ґвалтівників, які 5 годин знущались над 16-річною дівчиною

08:15, 17 декабря 2018
Їх відпустили під заставу 140 тисяч гривень.
Відпустили під заставу ґвалтівників, які 5 годин знущались над 16-річною дівчиною
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Зловмисників, які в серпні впродовж 5 годин знущалися і ґвалтували 16-річну дівчину, відпустили під заставу 140 тисяч гривень. Про це у Facebook повідомляє користувач мережі Людмила Миколаївна.

Зокрема, жінка відзначає, що таке рішення виніс Броварський міжрайонний суд.

Жінка також нагадує, що в серпні насильники 5 годин знущалися дівчиною, а після того, як жертва знепритомніла, її відносили в холодний душ. Після цього двох зловмисників вдалося заарештувати і відправити в СІЗО, однак через два місяці їх відпустили під заставу.

Активістка також повідомляє, що коли потерпіла впізнала про таке рішення суду, вона мало не наклала на себе руки.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Дніпрі злочинець, який відбув покарання за згвалтування, вийшов на свободу і скоїв аналогічний злочин.

Крім того, ми повідомляли, що у Київській області суд ухвалив рішення помістити в психіатричну лікарню 32-річного злочинця, який убив 82-річну пенсіонерку, а потім зґвалтував.

Також нам стало відомо, що під процесуальним керівництвом Білоцерківської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні та направлено до суду обвинувальний акт щодо 36-річного раніше судимого чоловіка, який в серпні поточного року, будучи в стані алкогольного сп'яніння, зґвалтував 8-річну дівчинку на очах у її меншого брата.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду