Знайшли у калюжі крові: у Дніпрі жінка намагалась звести рахунки з життям

08:00, 17 декабря 2018
Постраждалу виявили її сусіди. Вони зайшли в квартиру і побачили, що жінка лежить на підлозі ванної кімнати в крові.
Знайшли у калюжі крові: у Дніпрі жінка намагалась звести рахунки з життям
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Дніпрі 16 грудняна вулиці Станіславського, 5, ледь не сталася трагедія: жінка намагалася накласти на себе руки в своїй квартирі. На місце викликали поліцію і «швидку допомогу». Про це повідомляє «Інформатор».

Постраждалу виявили її сусіди. На місці події поліцейським розповіли, що двері в квартиру потерпілої була відкрита. Сусіди намагалися покликати господиню, але та не відгукувалася. Стурбовані мешканці будинку зайшли в квартиру і побачили, що жінка лежить на підлозі ванної кімнати в крові.

За вказаною адресою попрямував патруль поліції і слідчо-оперативна група. При поверхневому огляді правоохоронці виявили на передпліччях різані рани. Постраждалій надали першу домедичну допомогу: на одну руку наклали джгут, а іншу перев'язали рушником. Жінка крутилася, тиснула під себе руки і всіляко чинила опір діям патрульних.

Незабаром прибула швидка. Жінку госпіталізували до лікарні № 16. Фельдшер при огляді виявив на тілі жінки колоті рани. За словами сусідів, постраждала вже різала собі руки кілька днів тому.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Харкові на вулиці Сумській в офісі повісилася нотаріус. Тіло 46-річної жінки виявила її помічниця, яка вранці прийшла на роботу. На тілі загиблої насильницьких слідів не виявлено. Встановлено, що харків'янка покінчила життя самогубством.

Крім того, ми писали, що у Києві хлопець зарізав двох жінок і вистрибнув з вікна. Правоохоронці встановили особи загиблих. Ними виявилися 24-річний місцевий житель, який проживав разом з 53-річною матір'ю в одній квартирі. Як стало відомо у чоловіка були проблеми з психікою. Особа другої жінки не встановлена.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва