Підполковник з пістолетом Макарова у центрі столиці поцупив таксі

07:45, 17 декабря 2018
За попередніми даними, таксист підвіз невідомого чоловіка. Раптом пасажир почав погрожувати пістолетом водієві, після чого сів за кермо Toyota і поїхав в невідомому напрямку.
Підполковник з пістолетом Макарова у центрі столиці поцупив таксі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Києві, вночі 16 грудня, стався інцидент. Було затримано автомобіль Toyota Corolla, який належить службі таксі «Експрес». Про це повідомляє «Інформатор».

За попередньою інформацією, все почалося за адресою проспект Перемоги, 37. Таксист підвіз невідомого чоловіка. У якийсь момент пасажир почав погрожувати предметом, схожим на пістолет, водієві, після чого сів за кермо Toyota і поїхав в невідомому напрямку.

Завдяки злагодженій роботі патрульних, автомобіль затримали за короткий проміжок часу. Після затримання у чоловіка виявили предмет, схожий на пістолет Макарова.

Попередньо, затриманим виявився підполковник СБУ. На місці працювала патрульна поліція і слідчо-оперативна група. Подробиці інциденту встановлюються.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що невідомі під Полтавою вкрали приватний літак Ан-2.

Крім того, ми повідомляли, що зловмисника, підозрюваного в організації банди, що спеціалізується на викраденні автомобілів, незважаючи на наявність доказової бази, відпустили із залу суду без обрання запобіжного заходу.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді