Смертельне ДТП під Одесою: фура наїхала на ремонтників

16:40, 21 марта 2019
В результаті аварії 60-річний чоловік загинув на місці, а його 40-річного колегу госпіталізували.
Смертельне ДТП під Одесою: фура наїхала на ремонтників
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Біля селища Ревове в Ширяївському районі водій вантажівки збив двох працівників дорожньої служби. В результаті дорожньо-транспортної пригоди одна особа загинула, ще одна травмована та доставлена до лікарні. Аварія сталася 21 березня. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Одеській області.

Попередньо встановлено, що 31-річний водій вантажного автомобіля DAF не обрав безпечну швидкість та, не впоравшись з керуванням, скоїв наїзд на працівників дорожньої служби, які проводили ремонтні роботи. В результаті наїзду 60-річний чоловік загинув на місці, а його 40-річного колегу було госпіталізовано до медичного закладу з травмами.

Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудового розслідувань за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала про смертельну ДТП у Харкові за участю поліцейського. ДБР взялося за розслідування смертельної ДТП, в якій загинув 65-річний пішохід.

До того ж, ми писали, що ДБР зареєструвало кримінальне провадження за фактом приховування тяжкого злочину поліцейськими.

Також повідомлялося, що ДБР затримало двох оперуповноважених одного з райвідділів поліції.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді