Двох бойовиків ліквідували на Донбасі

23:05, 5 мая 2019
Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.
Двох бойовиків ліквідували на Донбасі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Збройні формування Російської Федерації 4 травня 16 разів порушили режим припинення вогню, з них тричі – із застосуванням заборонених Мінськими угодами 120- і 82-мм мінометів. Про це повідомляє прес-центр ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 12 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції українських захисників були обстріляні чотири раз.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки Об'єднаних сил, 4 травня двох окупантів було знищено, ще двох – поранено.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що українські військові затримали диверсанта «ДНР». За даними штабу, житель Донецька Сергій Д., 1977 року народження, з 2016 року по теперішній час проходив службу в підрозділах «першого армійський корпусу» сепаратистів.

Крім того, ми писали, що російський найманець Олександр Ілютенко«Палестинець» розповів, від кого отримував гроші за вбивство українців на Донбасі.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки