ДТП за участі автомобіля поліції у Києві: за справу взялося ДБР

15:20, 11 мая 2019
Внаслідок зіткнення лейтенант поліції отримав перелом руки.
ДТП за участі автомобіля поліції у Києві: за справу взялося ДБР
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Теруправлінням Державного бюро розслідувань, розташованим у Києві, проводиться досудове розслідування дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась у ніч з 10 на 11 травня 2019 року в Шевченківському районі столиці за участі автомобіля Toyota prius управління патрульної поліції  в Києві. Про це повідомляє офіційний сайт Бюро.

Слідчими встановлено, що о 00:39 по проспекту Перемоги, 12, водій, керуючи автомобілем  BMW 528I, здійснив зіткнення зі службовим автомобілем під керуванням інспектора управління патрульної поліції. Автомобіль Toyota prius отримав механічні пошкодження.

«Внаслідок зіткнення лейтенант поліції отримав перелом руки. Його та  пасажира — старшого лейтенанта поліції — з закритою черепно-мозковою травмою доставлено до Київської міської клінічної лікарні №17. Водій автомобіля BMW також отримав закриту черепно-мозкову травму та (попередньо) перелом ноги. Наразі він отримує належну медичну допомогу в цій же лікарні.

За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), проводяться першочергові слідчі дії» йдеться у повідомленні.

Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що ДБР з’ясовує обставини інциденту, який стався у Сумах, де в поліцейському автомобілі загинула людина.

Крім того, слідчі теруправління ДБР, розташованого у Львові, з’ясовують обставини аварії за участі курсанта Львівського державного інституту внутрішніх справ. На автодорозі у Сколівському районі Львівської області, керуючи приватним автомобілем, курсант здійснив наїзд на двох пішоходів. 

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді