У справі поліцейського, який збив 10-річного хлопчика, є нові подробиці

13:49, 8 июня 2019
Наразі ДБР з’ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю поліцейського.
У справі поліцейського, який збив 10-річного хлопчика, є нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Полтаві, з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди яка відбулася близько 18:30 7 червня у м. Конотоп Сумської області. Про це повідомляє офіційний сайт ДБР.

«За попередньою інформацією, інспектор сектору реагування патрульної поліції м. Конотоп, керуючи службовим автомобілем скоїв наїзд на 10-річного хлопчика, який переходив дорогу по пішохідному переході в районі вулиці Успенсько-Троїцької.

У результаті пригоди дитину з травмами госпіталізували.

Слідчі ДБР проводять розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху (ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Інспектора сектору реагування патрульної поліції м. Конотоп затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», - йдеться у повідомленні. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Львові, з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю працівника сектору одного з відділень Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Також нам стало відомо, що слідчі ДБР затримали ревізора-інспектора ДФС у Чернівцях під час отримання $700 хабара.

Крім того, на систематичних хабарах викрили заступника начальника відділу управління превентивної діяльності ГУНП у Києві.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду