Біля метро Києва сталася серйозна різанина, є відео

06:45, 9 июня 2019
Зловмисник вдарив ножем у руку хлопця.
Біля метро Києва сталася серйозна різанина, є відео
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Біля однієї із станцій київського метро 7 червня близько 23:00 пасажири влаштували криваву різанину, внаслідок якої постраждала людина. Про повідомляє Інформатор.

Товариш потерпілого повідомив, що вони з ще одним хлопцем йшли по Хрещатику, як раптом з ними почала конфліктувати інша група через те, що вони слухали музику.

Конфлікт швидко переріс у бійку, і коли у одного з нападників в руках опинився ніж, хлопці побігли до станції метро. Однак зловмисника це не зупинило. Порушник наздогнав та вдарив ножем у руку потерпілому.

Поліцейські і швидка допомога прибули вчасно, тому конфлікт не розгорівся до глобальних масштабів. Медики надали потерпілому першу допомогу і відвезли до лікарні. На даний момент з'ясовуються деталі події.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в центрі Дніпра сталася бійка за участю 15 осіб. Зупинити масову бійку вдалося правоохоронцям, яких негайно викликали на місце подій.

Крім того, ми писали, що в Києві сталася бійка зі стріляниною. В результаті побоїща постраждали охоронці служби "Сіріус".

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді