Понад $5 тисяч видурив шахрай у пенсіонерки в Києві

07:45, 6 июля 2019
Зловмиснику загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.
Понад $5 тисяч видурив шахрай у пенсіонерки в Києві
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

3 липня у Дарницькому районі Києва, злочинець зателефонував жінці похилого віку та від імені її доньки повідомив, що та в тяжкому стані та потребує оперативного лікування, після чого вимагав передати гроші на лікування.

Однак коли зловмисник прийшов до квартири потерпілої за грошима, жінка завагалася, після чого шахрай силоміць заволодів сумою близько 5 тисяч доларів США та втік з місця злочину.

Злочинцем виявився неодноразово (8 разів) судимий мешканець Запоріжжя. Встановлено, що шахрай час від часу приїжджає до Києва та шахрайським шляхом вимагає гроші у мешканців столиці.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинене повторно, що завдало значної шкоди потерпілому).

За вчинене йому загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що сім аферистів, використовуючи підроблені документи, заволоділи дев'ятьма квартирами у столиці загальною вартістю понад 15 мільйонів гривень.

Також прокуратура скервала до суду обвинувальний акт стосовно зловмисника, який на підставі підроблених документів незаконно продав квартиру у Києві, що належала 84-річній киянці.

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області