Потужний вибух в Нікополі: невідомий підірвав автівку бізнесмена

13:05, 29 июля 2019
У результаті інциденту постраждали два пасажири автомобіля, які отримали численні осколкові поранення.
Потужний вибух в Нікополі: невідомий підірвав автівку бізнесмена
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Нікополі невідомий кинув гранату під автівку бізнесмена. В результаті вибуху постраждали дві людини. Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

Зазначається, що чоловік кинув під автомобіль 41-річного місцевого підприємця гранату РГД-5. Повідомлення про вибух надійшло до поліції 28 липня близько 22:53.

«У результаті інциденту постраждали два пасажири автомобіля, які отримали численні осколкові поранення. Наразі постраждалі особи перебувають у лікарні, їх життю нічого не загрожує», — сказано у повідомленні.

Відомо, що на місці працювали експерти-вибухотехніки, які вилучили з місця події фрагменти гранати.

«Правоохоронці встановили підозрюваного у злочині та доставили його до Нікопольського відділу поліції. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування, призначено експертизи», — поінформували у прес-службі.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст.15 (Замах на злочин) п.1,5 ч. 2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у магазині Харкова пролунав жахливий вибух.

Також вибух пролунав під час пожежі в Станиці Луганській.  

Додамо, що на Рівненщині чоловік постраждав через вибух, який стався в його гаражному приміщенні. Там були виявлені деформовані залишки предмета, зовні схожого на складову частину боєприпасу до РПГ-7.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді