Позов Богдана проти трьох журналістів: з’явились подробиці

17:04, 22 августа 2019
Глава ОП має намір спростувати недостовірну інформацію та захистити свою честь, гідність і ділову репутацію.
Позов Богдана проти трьох журналістів: з’явились подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У провадження Шевченківського районного суду міста Києва надійшла справа за позовом Богдана Андрія Йосиповича до ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія Україна», Седлецької Н.Ю., Савчука М.В., Єгошиної В.А. про захист честі, гідності, ділової репутації та спростування недостовірної інформації. Про це повідомляє прес-служба суду у Facebook.

«Позовна заява відповідає вимогам, передбаченим Цивільним процесуальним кодексом України, провадження по справі відкрито, справу призначено до розгляду в порядку загального позовного провадження.

Підготовче засідання призначене на 19 вересня 2019 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні Шевченківського районного суду м.Києва за адресою: м.Київ, вул.Дегтярівська, 31-А, зал № 11», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що позов надійшов до суду 20 серпня. 

Крім того, Віталій Кличко звернувся до Національного антикорупційного бюро України через заяву керівника Офісу Президента Андрія Богдана.

Раніше ми писали, що Національне антикорупційне бюро розпочало розслідування щодо можливого підкупу очільника Офісу Президента Андрія Богдана в інтересах столичного мера Віталія Кличка.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва