У суді оскаржують Методику розподілу обсягів спожитих комунальних послуг

16:14, 22 августа 2019
Позивач просить суд визнати незаконним та скасувати наказ міністерства.
У суді оскаржують Методику розподілу обсягів спожитих комунальних послуг
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 22 серпня, Окружний адміністративний суд міста Києва ухвалив завершити підготовче провадження та призначив розгляд справи по суті щодо оскарження наказу про затвердження Методики згідно з якою, зокрема, мешканці багатоквартирного житлового будинку, які мають індивідуальне опалення, платитимуть за опалення місць загального користування у будинку. Про це передає офіційний сайт ОАСК.

Позивач просить суд визнати незаконним та скасувати наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 315 від 22.11.2018 «Про затвердження Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг».

Розгляд справи по суті ОАСК призначив на 17 жовтня.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що Окружний адмінсуд Києва просять скасувати міжнародний іспит для студентів-медиків.

Додамо, Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження та призначив на 18 вересня підготовче засідання у справі за позовом НАК «Нафтогаз України» до Кабінету міністрів України щодо оскарження постанови уряду, якою було змінено розрахунки ціни газу для населення. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді