Повідомив про «мінування» усіх підстанцій швидкої у Києві: зловмисник постав перед судом

12:43, 6 ноября 2019
Киянин вчинив завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибухів в медзакладах столиці.
Повідомив про «мінування» усіх підстанцій швидкої у Києві: зловмисник постав перед судом
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №10 завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно 36-річного киянина, який здійснив неправдиве повідомлення про мінування центрів швидкої медичної допомоги у місті Києві. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва у середу, 6 листопада.

У повідомленні йдеться, що 17.07.2019 року зловмисник, бажаючи дезорганізувати діяльність правоохоронних органів столиці, зателефонував зі свого мобільного телефону до чергової частини ГУНП у місті Києві та вчинив завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибухів в медичних підстанціях швидкої допомоги в усіх районах Києва.

У ході першочергових слідчих дій зловмисника було затримано та повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.259 КК України.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт скеровано до Шевченківського районного суду міста Києва для розгляду по суті.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Донеччині чоловіка помістили до психлікарні через те, що він подзвонив на «103» 47 тисяч разів.      

Крім того, ми писали, що зухвалу банду шахраїв затримали у Києві.

Також відомо, що у Харкові затримали псевдомінера.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді