Голова Служби судової охорони оцінив зміни до Положення про проходження служби в ССО

14:10, 11 декабря 2019
За словами Валерія Бондара, внесені зміни до Положення про проходження служби в Службі судової охорони є суттєвим кроком у її розвитку.
Голова Служби судової охорони оцінив зміни до Положення про проходження служби в ССО
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вища рада правосуддя на своєму засіданні 10 грудня затвердила зміни до Положення про проходження служби в Службі судової охорони. Як зазначив Голова ССО Валерій Бондар, проект змін до цього Положення був підготовлений Службою в тісній взаємодії з Правовим управлінням Вищої ради правосуддя та Державною судовою адміністрацією України, передає прес-служба ССО.

«Прийняття змін до Положення є суттєвим кроком у розвитку Служби й забезпеченні якісного виконання покладених на неї завдань із забезпечення охорони судів та суддів, підтримання громадського порядку під час розгляду судових справ», — підкреслив Валерій Бондар.

Так, змінами до Положення врегулювано порядок використання жетона співробітника Служби судової охорони, усунуто суперечності щодо проведення професійного навчання співробітників, унормовані підстави для звільнення зі служби співробітників Служби.

Змінами також знято обмеження щодо вступу на службу до Служби судової охорони та можливості присвоєння особам, які мають військове (спеціальне) звання, спеціального звання Служби.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Служба судової охорони забезпечує безпеку вже в 43 судових установах.

Також повідомлялося, що ССО взяла під охорону Вищий антикорупційний суд.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва