На Львівщині 13-річна школярка отруїлась алкоголем

05:00, 8 февраля 2020
Дівчинка вживала алкоголь разом зі своїми подругами, після чого в неї раптово погіршилося самопочуття і її доставили до медичного закладу.
На Львівщині 13-річна школярка отруїлась алкоголем
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Львівщині до лікарні госпіталізували 13-річну дівчину з діагнозом «алкогольне отруєння». Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

На місце події прибули слідчо-оперативна група, працівники ювенальної превенції та інших служб Перемишлянського відділення поліції.

Правоохоронці встановили, що дівчинка вживала алкоголь разом зі своїми подругами, після чого в неї раптово погіршилося самопочуття і її доставили до медичного закладу.

Поліцейські з‘ясували, що спиртне школяркам, на їх прохання, придбав у магазині 18-річний місцевий мешканець.

За даними медиків, після надання допомоги, стан дівчинки стабільний, вона перебуває під наглядом лікарів.

Вирішується питання про притягнення правопорушника до адміністративної відповідальності за ст.180 (доведення неповнолітнього до стану сп’яніння) КУпАП, що  карається штрафом від шести до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також до адміністративної відповідальності за ст.184 (невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП буде притягнуто батьків дітей, які вживали  алкоголь. Санкцією статті передбачено накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Напомним, ранее «Судебно-юридическая газета» сообщала, что в Кропивницком 12 людей госпитализировали с пищевым отравлением после семейного застолья.

Также произошло массовое отравление в Ровенской области на свадьбе. В кафе «Гурман» отравились более 80 человек.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва