В Києві затримали грабіжника-гастролера: подробиці

05:00, 6 марта 2020
Чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.
В Києві затримали грабіжника-гастролера: подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Києві правоохоронці затримали уродженця Дніпропетровщини за пограбування жінки. Відомо, що раніше за місцем проживання відносно молодика вже було розпочато кримінальне провадження за аналогічний злочин. Підозрюваного взято під варту. Йому загрожує до шести років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба поліції.

До поліції звернулася киянка й повідомила про те, що на вулиці Лятошинського невідомий вирвав у неї з рук сумку з речами та втік. Заявниця описала молодика, а оперативний черговий зорієнтував наряди патрульної поліції, які за отриманими прикметами розпочали відпрацювання території району.

Втікаючи з місця злочину, зловмисник встиг позбутися деяких речей із сумки. 32-річного уродженця Дніпропетровської області правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також поліцейські встановили, що раніше він притягувався до кримінальної відповідальності та перебуває у розшуку за місцем своєї реєстрації за вчинення аналогічного злочину.

Фігуранту повідомлено про підозру й обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до шести років ув’язнення.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Києві затримали крадія, якого розшукували 17 років.

 Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва