Засідання Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг: порядок денний

10:00, 15 апреля 2020
На порядку денному — низка важливих питань.
Засідання Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг: порядок денний
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 15 квітня, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг проводить засідання у формі відкритого слухання.  Про це повідомляє прес-служба Регулятора.

Питання порядку денного:

  1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії: ТОВ ССК «МИКОЛАЇВСЬКА ВЕРФ»; ТОВ «СП-АЛЬЯНС».
  2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД».
  3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «УКРЕНЕРГРІДАС.
  4. Про зміну встановленої потужності теплогенеруючого обладнання з виробництва теплової енергії КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ».
  5. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання з виробництва електричної енергії: ТОВ «ЗУІА»; ТОВ «САН ВЕСТ ЕНЕРДЖІ»; ТОВ «САНДАГ».
  6. Про уточнення місць провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії: ТОВ «ГЕЛІЯ СОЛАР»; ПП «ДЕМЕТРА БІОЕНЕРГІЯ»; ТОВ «ІНТЕЛКОМ»; ТОВ «ТАТАРБУНАРИ СОЛАР 2».
  7. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ «СМІЛАЕНЕРГОПРОМТРАНС».
  8. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» на 2020 рік».
  9. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми НЕК «УКРЕНЕРГО» на 2020 рік».
  10. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2020 рік: АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»; АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО»; ПРАТ «КИЇВОБЛЕНЕРГО».
  11. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку систем розподілу на 2020 – 2024 роки: АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО»; ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО»; АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО».

Більш детально ознайомитись з порядком денним можна за посиланням.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, хто повинен платити за повірку квартирних лічильників води.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва