«Це треш якийсь»: У МОЗ шоковані проведенням концерту у Запоріжжі

13:26, 22 сентября 2020
У міністра охорони здоров’я є питання до місцевої влади з приводу події.
«Це треш якийсь»: У МОЗ шоковані проведенням концерту у Запоріжжі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов назвав "трешом" проведення масштабного концерту у Запоріжжі і має питання до організаторів свята та місцевої влади. Про це він заявив під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

«У нас у Запорізькій області за минулу добу захворіло 100 осіб. Я вчора побачив фото з проведення свята Khortytsia Freedom, на якому зібралися десятки тисяч людей.... Виходячи зі світлин, був відповідний концерт. У мене запитання: у нас в країні кожного дня реєструється по 3 тисячі людей (хворих на COVID-19 - ред.), більше 3 тисяч…у нас кожного дня помирають люди, і вмирають вони саме від "ковіду". У нас збільшується кількість людей, які госпіталізуються, які мають середньої важкості або важкий перебіг хвороби», - зазначив він.

Так, у міністра охорони здоров’я є питання до місцевої влади з приводу події.

«Мені просто цікаво... Зараз питання до організаторів до оцих всіх свят, до місцевої влади: а вам просто не дає спокою, що ви не знаходитесь у своєрідних лідерах по кількості захворюваних кожного дня?...У мене немає жодного питання до людей, у мене питання саме до організаторів. Вибачте, це просто "треш" якийсь - те, що ви робите. У мене просто немає іншого слова, коли я побачив світлини із проведення цієї події», - додав міністр.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла,  що в Україні станом на ранок вівторка, 22 вересня, зафіксовано 2 884 нових випадки зараження Covid-19.

Додамо, в Україні продовжили карантин до листопада. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва