Задушили і хотіли залити бетоном: у Києві затримали підозрюваних у вбивстві столичного музиканта

17:30, 5 декабря 2020
Двоє чоловіків з метою заволодіння майном самотнього киянина, а саме коштами, двома квартирами, які належали йому на праві власності та іншими матеріальними цінностями, розробили план вбивства.
Задушили і хотіли залити бетоном: у Києві затримали підозрюваних у вбивстві столичного музиканта
Джерело фото: ОГП
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві затримали та повідомили про підозру двом особам  за фактом умисного вбивства з корисливих мотивів. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генпрокурора.

Встановлено, що двоє чоловіків з метою заволодіння майном самотнього киянина, а саме грошовими коштами, двома квартирами, які належали йому на праві власності та іншими матеріальними цінностями, розробили план вбивства. Перебуваючи у квартирі потерпілого в будинку по вул. І. Мазепи, де він давав уроки музики, нанесли йому тілесні ушкодження, після чого задушили.

Скоївши вбивство, підозрювані заволоділи правовстановлюючими документами на квартири. Надалі, з метою приховування слідів злочину, обмотали тіло вбитого чоловіка поліетиленовими пакетами, ковдрою, картоном та іншими речами і вивезли до одного з гаражних кооперативів у Київській області. Там у підвальному приміщенні вони мали намір сховати тіло, заливши бетоном.

Наразі до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають. Встановлюються можливі спільники підозрюваних.

Заходи з викриття здійснювалися прокурорами спільно зі слідчими Печерського управління поліції ГУ Нацполіціі в м. Києві, співробітниками управління карного розшуку Печерского УП і Управління стратегічних розслідувань в Київській області ДСР Нацполіції України.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 6 копів з Миколаєва підозрюються у катуванні.

Додамо, що трьом особам, яких раніше затримали у зв’язку з побиттям та катуванням безпритульних людей, повідомили про підозру в умисному вбивстві.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва