Негода в Україні: стало відомо, яка ситуація на дорогах

18:00, 10 февраля 2021
Укравтодор підготовлений до ускладнення погодних умов.
Негода в Україні: стало відомо, яка ситуація на дорогах
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До розчищення доріг від Служби автомобільних доріг залучено близько 1 тис. 800 осіб та 1 тис. 340 одиниць техніки. Про це повідомляється на сайті ДСНС.

Згідно з попереднім рішенням КМДА, з 3:00 10 лютого з метою недопущення накопичення великогабаритного транспорту в межах Київської області, продовжують діяти обмеження руху великогабаритних транспортних засобів: на в’їзд до м. Києва (з 3:00 10 лютого); в межах Київської області (М-01 Київ-Чернігів, М-03 Київ-Харків, М-05 Київ-Одеса, М-06 Київ-Чоп, М-07 Київ-Ковель, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-08 Бориспіль-Маріуполь); в межах Чернігівської області (М-01 Київ-Чернігів, Н-07 Київ-Суми).

По Київській області та м. Києву з 11 год. розпочато поетапний рух великогабаритного транспорту. А на в’їздах розгорнуто 8 пунктів обігріву.

В Івано-Франківській та Закарпатській областях на перевалах від ДСНС залучено 6 одиниць техніки та 10 чоловік особового складу на випадок ускладнення погодних умов та надання допомоги.

Зазначається, що підрозділами ДСНС з початку негоди надано допомогу по вивільненню з снігових заметів 444 транспортних засобів (з них 16 карет ШМД і 23 автобуси) та надано допомогу 779 особам. Прибрано 11 повалених дерев. Від ДСНС залучалось 860 осіб та 242 од. техніки.

Cтаном на 12 год. спостерігається місцями невеликий сніг у Чернігівській області; невеликий сніг із дощем у Київській та Закарпатській областях. У Донецькій та Полтавській областях – невеликий дощ.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України