У НАДС обговорили впровадження HRMIS

19:57, 15 февраля 2021
У зустрічі взяли участь більше 100 осіб.
У НАДС обговорили впровадження HRMIS
Джерело фото: nads.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

За ініціативи Національного агентства України з питань державної служби відбулася робоча нарада за участю служб управління персоналом державних органів, які залучені до проекту з впровадження HRMIS та ТОВ «АЙКЮЖН ІТ» – постачальником інформаційної системи, передає офіційний сайт НАДС.

«Ми впевнено наближаємося до фіналізації першої фази проєкту HRMIS. З першого квітня стартує друга фаза. Не дивлячись на те, що при завантаженні в систему даних ми зіштовхуємося з певними нюансами, існують органи, які повністю наповнили даними підсистеми «Штат і персонал», «Зарплата та табель». Зокрема, НАДС, власне застосовуючи цей інструмент на практиці відчув переваги використання системи, адже вона дозволяє автоматизувати ряд функцій та швидко отримувати необхідні дані», – зазначила голова НАДС Наталія Алюшина.

Учасники мали змогу поділитися досвідом роботи в HRMIS, власними надбаннями та перемогами, обговорити проблемні моменти в роботі системи, поставити питання представникам розробника та НАДС, отримати конструктивні відповіді.

За результатами наданих представниками державних органів пропозицій НАДС переадресує постачальнику HRMIS перелік критично важливих побажань і зауважень, доопрацювання яких дозволить покращити та посилити систему.

Вже завтра відбудеться аналогічна зустріч з представниками бухгалтерських служб державних органів, які залучені до проєкту з впровадження HRMIS.

Довідково! Нагадаємо, що відповідно до плану Стратегії реформування державного управління України на період до 2021 року одним із пріоритетів реформи державної служби є створення інтегрованої інформаційної системи управління людськими ресурсами та нарахування заробітної плати на державній службі (HRMIS). Партнером у реалізації даного напряму є Світовий банк. Зокрема, проєкт Світового банку «Зміцнення управління державними ресурсами» фінансується ЄС в рамках програми EURoPAF (WB Grant for the Strengthening Public Resource Management Project funded under the EU Program for the Reform of Public Administration and Finances (EURoPAF).

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Національне агентство України з питань державної служби розробило роз’яснення щодо процедури вивільнення державних службовців районної державної адміністрації у зв’язку з її припиненням.

Також ми писали, як організувати роботу держслужбовців за межами адмінбудівлі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді