У столиці чоловік влаштував замах на вбивство батька

07:45, 4 июня 2021
Фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
У столиці чоловік влаштував замах на вбивство батька
Джерело фото: kyiv.npu.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі столичної поліції повідомили чоловіку про підозру за замах на вбивство батька. Під час конфлікту молодик схопився за ножі та почав бити ними родича. Наразі 67-річний чоловік перебуває у лікарні з травмами ока та рук. Правоохоронці затримали зловмисника відразу після скоєного. Фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Києва.

До поліції Києва на спецлінію 102 звернулася жінка із повідомленням про те, що у квартирі будинку на проспекті Валерія Лобановського поранено її знайомого. На виклик негайно виїхали швидка медична допомога, патрульні та слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції.

За словами старшого слідчого Голосіївського управління поліції Володимира Темченка, на момент приїзду профільних служб у квартирі перебував травмований чоловік та його син:

«Лікарі надали медичну допомогу потерпілому та госпіталізували його з травмами ока та рук. Для встановлення обставин події ми провели необхідні слідчі дії та з’ясували, що між родичами раптово виник конфлікт. Молодик почав кричати на батька, що він його вб’є, побіг на кухню за ножами та почав бити ними чоловіка. Після вчиненого син зателефонував знайомій та розповів, що батько весь у крові й не виходить з кімнати».

Під час невідкладного обшуку слідчі виявили й вилучили речові докази, серед яких таблетка невідомого походження. У рамках кримінального провадження правоохоронці направлять її на експертизу для перевірки на вміст наркотичних речовин.

«Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – раніше несудимий іноземець 1985 року народження», - додав капітан поліції Володимир Темченко.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про замах на життя президента футбольного клубу: поліція затримала підозрюваного.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна Вітюк
    Інна Вітюк
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Олексій Огурцов
    Олексій Огурцов
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Федорчук
    Андрій Федорчук
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Наталія Шевченко
    Наталія Шевченко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва