Олександр Дубілет просить ОАСК зобов’язати МВС видалити інформацію про його розшук

18:20, 2 сентября 2021
Наразі суд відкрив провадження в даній адміністративній справі, що розглядатиметься у порядку спрощеного позовного провадження без виклику учасників справи та проведення судового засідання.
Олександр Дубілет просить ОАСК зобов’язати МВС видалити інформацію про його розшук
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Олександр Дубілет звернувся до суду з позовом, де просить зобов’язати МВС видалити про нього інформацію, що розміщена на офіційному вебсайті Міністерства у вкладці «Розшукові обліки МВС», передає офіційний сайт ОАСК.

«Наразі суд відкрив провадження в даній адміністративній справі, що розглядатиметься у порядку спрощеного позовного провадження без виклику учасників справи та проведення судового засідання.

Також ОАСК ухвалив: залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача – Національне антикорупційне бюро України.

Зауважимо, позивач просить суд визнати протиправними дії МВС в особі Департаменту інформатизації щодо внесення відомостей про його розшук Національним антикорупційним бюро України до персонально-довідкового обліку Єдиної інформаційної системи Міністерства. Водночас, Олександр Дубілет просить зобов’язати відповідача видалити інформацію про нього, що розміщена на офіційному вебсайті Міністерства у вкладці «Розшукові обліки МВС», розділі «Особи, які переховуються від органів влади», — сказано у повідомленні.

Раніше ми писали, що ОАСК відкрив провадження у справі щодо конкурсу на посаду держексперта Директорату правосуддя та кримінальної юстиції Мін’юсту. 

Крім того, до ОАСК надійшов позов щодо заміни Голови Наглядової Ради «Приватбанку».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді