Судді Рівненщини поповнюють лави Збройних сил України

19:00, 10 марта 2022
Працівники апаратів судів долучились до лав територіальної оборони, сил спротиву, а також до волонтерського руху.
Судді Рівненщини поповнюють лави Збройних сил України
Джерело фото: fanday.net
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Рівненський апеляційний суд повідомив, що судді Рівненщини поповнюють лави Збройних сил України. Про це йдеться у пресслужбі суду.

«А працівники апаратів судів долучились до лав територіальної оборони, сил спротиву, а також до волонтерського руху. Ми щиро віримо в Перемогу України над ворогом, сили ЗСУ, адже на нашому боці справедливість і міць українського народу.

Сьогодні вся країна стала на захист України і пришвидшення перемоги над окупантом. Серед захисників видимого і невидимого фронту — судді Рівненського апеляційного суду та працівники апарату суду.

Ми з перших днів війни активно підтримуємо Збройні сили України та органи територіальної оборони: коштами, продуктами харчування, одягом, пальним тощо.

Судді Рівненщини та працівники апаратів судів поповнили лави Збройних сил України, територіальної оборони, сил спротиву та патрулюють вулиці, чергують на блокпостах, координують потреби захисників у найбільш необхідному.

Щоденно працівники апарату суду плетуть маскувальні сітки, готують обіди для військових, бійців тероборони, біженців, збирають одяг, обігрівачі, ковдри, подушки тощо.

Більшість із нас пройшли навчання з домедичної підготовки. Здобуті знання в разі потреби допоможуть врятувати людські життя.

Ми також беремо участь у зборі всього необхідного за своїм місцем проживання, оскільки й в кожному населеному пункті діє активний волонтерський рух, який щодень потребує коштів, матеріалів, продуктів і людських рук, які невтомною працею забезпечують нагальні потреби воєнного часу.

Апарат суду активно залучений до інформаційної боротьби. Ми усіма можливими шляхами доносимо до росіян та всього світу інформацію про звірства російських військ в Україні, а також блокуємо поширені російськими засобами масової інформації, політиками, діячами культури фейки.

У складний для нашої держави час ми не стоїмо осторонь, ми віримо в Перемогу України над ворогом! Разом ми — сила!», — сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Telegram канал Sud.ua
Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва