Зеленський заявив, що позбавив звань двох високопосадовців СБУ

08:20, 1 апреля 2022
Президент повідомив про покарання двох зрадників України.
Зеленський заявив, що позбавив звань двох високопосадовців СБУ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський повідомив про позбавлення звання генералів екс-начальників Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова та Управління Служби безпеки України в Херсонській області Сергія Криворучка. Про це йдеться у його відеозверненні.

«Ухвалене ще одне рішення - щодо антигероїв. Зараз у мене немає часу займатися усіма зрадниками. Але поступово всі вони покарання отримають. Тому вже більше не генерали екс-начальник Головного управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України Наумов Андрій Олегович та екс-начальник УСБУ в Херсонській області Криворучко Сергій Олександрович», - повідомив Зеленський.

Він наголосив, що ті військовослужбовці вищого офіцерського складу, яким щось завадило визначитися, де їхня Батьківщина, які порушують військову присягу, дану на вірність українському народу щодо захисту нашої держави, її свободи та незалежності, «неодмінного будуть позбавлені, відповідно до статті 48 Дисциплінарного статуту Збройних сил України, вищих військових звань».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді