Де можна знайти всі пасажирські поїзди, які їдуть з України за кордон та зворотно

20:52, 13 июля 2022
Наприклад, якщо вам треба з Відня повернутися до Києва, а квитки на прямий поїзд №149 Відень — Київ скінчилися, то ви можете обрати альтернативний маршрут.
Де можна знайти всі пасажирські поїзди, які їдуть з України за кордон та зворотно
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

За останні тижні Укрзалізниця спостерігає збалансування потоків пасажирів, що виїжджають залізницею за кордон та повертаються в Україну. Про це повідомляє пресслужба УЗ.

«Так, тільки протягом минулого тижня ми перевезли 30,8 тис. пасажирів у міжнародному сполученні, з яких 15,5 тис. поїхали з України, а 15,3 тис. - повернулись. Попит на міжнародні маршрути також продовжує зростати: переважна більшість поїздів останніми тижнями курсують із завантаженістю 90% і вище», — зазначили в УЗ.

Так, в УЗ створили сервіс, де можна знайти всі пасажирські поїзди, які їдуть з України за кордон та зворотно, а також зручні стиковки з місцевими залізницями та аеропортами. 

«Так, наприклад, якщо вам треба з Відня повернутися до Києва, а квитки на прямий поїзд №149 Відень — Київ скінчилися, то ви можете обрати альтернативний маршрут: придбати квитки на поїзди ІС105 Відень — Перемишль і №54 Перемишль — Київ, адже стиковка між ними — ідеальні півтори години у Перемишлі! Посилання на польські та австрійські квитки теж є на порталі.

І запам'ятайте, що дістатися України з будь-якої точки світу можна зі зручними пересадками на поїзди Укрзалізниці через 5 найближчих аеропортів:

  1. Варшава
  2. Будапешт
  3. Відень
  4. Краків (зручно поїздом до Перемишля)
  5. Жешув (60 хв. автотрансфер до Перемишля)», — додали в УЗ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва