Мы не можем оставаться нейтральными: что сказал Владимир Зеленский на седьмой день войны, ВИДЕО

12:08, 2 марта 2022
Утром 2 марта на седьмой день войны Владимир Зеленский вновь обратился к украинцам: выспаться мы сможем только после победы, ВИДЕО.
Мы не можем оставаться нейтральными: что сказал Владимир Зеленский на седьмой день войны, ВИДЕО
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

2 марта Владимир Зеленский записал свое традиционное утреннее обращение к народу.

Особое внимание он, как и Джо Байден в своем последнем выступлении перед парламентом, уделил бомбе на Бабином яру.

 Напомним, что 1 марта в результате обстрела Киевской телевизионной башни в Шевченковском районе предварительно погибли 5 человек и 5 человек пострадали. Вероятно, войска РФ хотели вывести из строя возможность передавать телевизионный сигнал. Кирилл Тимошенко сообщил, что ряд каналов уже возобновили работу.

 Владимир Зеленский в своем обращении заявил, что «бомба упала на Бабин яр».

«За що його бомбили?.. Це вже за межею людяності. Такий ракетний удар свідчить, що для багатьох людей в Росії наш Київ абсолютно чужий», - заявил он.

«Звертаюсь зараз до всіх євреїв світу – хіба ви не бачите, що відбувається? Тому дуже важливо, щоб саме зараз мільйони євреїв по всьому світу не мовчали. У мовчанні народжується нацизм. Тому кричить про вбивства мирних людей. Кричить про вбивства українців», - добавил он.

 Также он считает, что Украина не может оставаться «нейтральной».

«Коли Європарламент стоячи аплодував нам, нашій боротьбі, це було оцінкою наших зусиль. Нашого об'єднання. За шість днів війни – як тридцять років. Тому Євросоюз і відповідає нам "так". Ми розпочали спеціальну прискорену процедуру приєднання. Наші дипломати і наші друзі об'єднують світ заради України і миру ще більше. Нейтральна Швейцарія підтримала санкції Євросоюзу проти російських олігархів, посадовців, проти самої держави та компаній. Ще раз: нейтральна Швейцарія! То чого тоді чекають деякі інші країни? До нашої антивоєнної коаліції приєднались вже й ті країни, на яких Москва ще тиждень тому розраховувала. Це надзвичайний результат. Зараз не можна залишатись нейтральними!» — заявил Зеленский.

 «Сім ночей ми майже не спимо. Або спимо, але дуже тривожно. Рідні мої, настане час, коли ми зможемо виспатися. Але це буде після війни. Після перемоги», - добавил Президент.

Подписывайтесь на наш telegram-канал t.me/sudua и на Youtube Право ТВа также на нашу страницу в Facebook, Viber и в Instagram, чтобы быть в курсе самых важных событий.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області