Найбільші круїзні компанії припинили продаж турів росіянам

08:40, 19 жовтня 2022
Холдинг Royal Caribbean перестав приймати замовлення на круїзи від росіян.
Найбільші круїзні компанії припинили продаж турів росіянам
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Найбільші круїзні оператори світу перестали продавати тури громадянам РФ.

Круїзний холдинг Royal Caribbean, що входить до трійки найбільших у світі, припинив приймати замовлення на тури у росіян. Про це повідомляють росзмі.

У пресслужбі круїзної компанії повідомили, що через міжнародні санкції проти фізичних осіб з РФ, комерційних структур та фінансових інститутів стало неможливо якісно вести бізнес у країні. Відповідно, холдинг більше не може приймати жодних нових замовлень до подальшого повідомлення.

Організаціям, що входять до холдингу Royal Caribbean, належить понад 50 круїзних лайнерів. Компанія проводить круїзи до Європи, США, Канади, країн Азії, Австралії, країн Африки, а також Карибським морем, на Бермуди і Багами.

Як відомо, весною призупинили продажі турів інші компанії. Зокрема, Carnival Cruise Line, Princess Cruises, Holland America Line Cruises, Seabourn Cruise Line, Regent Seven Seas Cruises та Costa Cruises.

Зокрема, у Costa Cruises пояснили, що громадяни Росії зможуть забронювати тур тільки у разі наявності у них посвідки на проживання іншої країни, а також купивши путівку не в російській компанії-турагенті.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Сьогодні день народження святкують
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області