Можуть бути проблеми з модерацією: Маск без попередження звільнив тисячі аутсорсингових працівників Twitter

18:48, 14 листопада 2022
Звільнені працівники були частиною команд, що займалися модерацією контенту, розробкою програм, нерухомістю та маркетингом.
Можуть бути проблеми з модерацією: Маск без попередження звільнив тисячі аутсорсингових працівників Twitter
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Ілон Маск без попередження звільнив тисячі аутсорсингових працівників Twitter, зокрема й модераторів контенту соцмережі. Про це повідомляє The Independent із посиланням на Platformer.

Загалом у Twitter скоротили приблизно 4400 із 5500 працівників за контрактом. Звільнені працівники були частиною команд, що займалися модерацією контенту, розробкою програм, нерухомістю та маркетингом.

Як відомо, масові звільнення у Twitter розпочалися понад тиждень тому. За оцінками Platformer, наразі звільнено більш як половину з майже 8000 працівників компанії.

Очікується, що звільнення контрактних працівників матиме значний вплив на модерацію вмісту платформи мікроблогів, а також на основні інфраструктурні служби, які забезпечують роботу платформи.

Раніше ми писали, що Ілон Маск написав співробітникам Twitter листа про те, що вони припиняють віддалену роботу і повинні знаходитися в офісі не менше 40 годин.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області