Звільнень більше не буде: Ілон Маск активно набирає нових співробітників Twitter, — ЗМІ

20:54, 22 листопада 2022
Компанія активно набирає співробітників на посади в сфері інженерії та продажу реклами.
Звільнень більше не буде: Ілон Маск активно набирає нових співробітників Twitter, — ЗМІ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Новий власник Twitter Ілон Маск заявив, що компанія покінчила зі звільненнями і активно набирає співробітників на посади у сфері інженерії та продажу реклами. Про це пише видання The Verge із посиланням на двох співрозмовників, які були присутні на зустрічі Маска зі співробітниками.

Заява була зроблена того ж дня, коли ​​хвиля скорочень обрушилася на відділ продажів Twitter, який втратив майже все своє вище керівництво відтоді, як Маск очолив компанію.

За словами джерел, співробітники заохочуються до рекомендацій.

При цьому Маск не уточнив, на які саме інженерні або рекламні посади наймає Twitter, і наразі компанія не має жодної відкритої вакансії на своєму веб-сайті.

Минулого тижня видання The Verge повідомило, що рекрутери Twitter вже звертаються до інженерів з проханням приєднатися до «Twitter 2.0 - компанії Ілона».

Відповідаючи на запитання співробітників, Маск сказав, що «не має планів» перенести штаб-квартиру Twitter в Техас, як він зробив з Tesla, але що може мати сенс - мати «подвійну штаб-квартиру» в Каліфорнії і Техасі.

Раніше Ілон Маск заявив, що співробітники Twitter мають або звикнути до «хардкорного» режиму роботи, або покинути компанію. 

Також Маск написав співробітникам Twitter листа про те, що вони припиняють віддалену роботу і повинні знаходитися в офісі не менше 40 годин.

Додамо, що Маск розблокував обліковий запис Трампа у Twitter.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді