Чи може ChatGPT закінчити юридичний факультет: результат здивував професора права

14:50, 27 лютого 2023
Професори з Міннесоти протестували ChatGPT – він отримав оцінку C+.
Чи може ChatGPT закінчити юридичний факультет: результат здивував професора права
Фото: Depositphotos
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Наприкінці 2022 року чотири професори юридичного факультету Міннесотського університету погодилися протестувати штучний інтелект ChatGPT, повідомляє minnlawyer.com.

Чат-бот зі штучним інтелектом генерував відповіді на низку питань. У результаті оцінки по більшості курсів у середньому становили C+, що є прохідним балом.

Результати виявилися несподіваними для професора права Fredrikson & Byron Дена Шварца з юридичного факультету університету Міннесота та інших компаній, включаючи NBC Nightly News і TaxProf Blog, які також поділилися несподіваними результатами.

«Я дуже скептично ставився до того, що (Chat GPT) - це те, про що нам потрібно турбуватися», - зізнався Шварц. «Але це справді інше, і це справді змусило мене переосмислити проблеми».

Таким чином, ChatGPT зміг створювати відповіді на питання, які імітують відповіді, написані людиною, а іноді їх навіть неможна було відрізнити.

Нагадаємо, чат-бот ChatGPT був випущений OpenAI у листопаді 2022 року. Галас навколо цього штучного інтелекту пов'язаний з його просунутою здатністю створювати речення.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду