рф все більше обмежує закордонні поїздки держслужбовців, — британська розвідка

13:47, 15 березня 2023
Ці заходи, ймовірно, покликані запобігти втечі або дезертирству все більш невдоволених чиновників.
рф все більше обмежує закордонні поїздки держслужбовців, — британська розвідка
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Від початку вторгнення рф в Україну російські державні службовці та працівники зазнають дедалі жорсткіших обмежень на виїзд за кордон. Про це йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Британії.

Як зазначається, з огляду на ці обмеження деякі чиновники, ймовірно, були змушені віддати свої паспорти федеральній службі безпеки.

«Працівники, наближені до центру влади, стикаються з більш суворими обмеженнями; кремлівським чиновникам заборонені будь-які міжнародні поїздки на відпочинок», – йдеться в огляді британської розвідки.

Йдеться про розширення існуючих заходів, які походять ще з радянських часів. При цьому обмеження на поїздки були посилені після російської анексії Криму в 2014 році.

«Ці заходи, ймовірно, покликані запобігти втечі або дезертирству все більш невдоволених чиновників», – вважає британська розвідка.

«Існує реальна можливість того, що в міру продовження зосередження російської держави на безпеці обмеження на в'їзд будуть посилюватися для дедалі більшої кількості працівників державного сектору», – йдеться в огляді.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва