Актора Кевіна Спейсі екстрено госпіталізували в Узбекистані з підозрою на серцевий напад

16:13, 6 жовтня 2023
Екскурсія в музеї для зірки закінчилася госпіталізацією.
Актора Кевіна Спейсі екстрено госпіталізували в Узбекистані з підозрою на серцевий напад
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Американського актора Кевіна Спейсі екстрено госпіталізували в Узбекистані з підозрою на серцевий напад. Медики ухвалили таке рішення після того, як у артиста оніміла рука під час екскурсії музеєм Афрасіаб у древньому місті Самарканді. Про це повідомляє The Sun.

Як відомо, Спейсі вирушив до Узбекистану на кінофестиваль. Актор прилетів у Ташкент, щоб взяти участь в заході, а після цього заглянув у Самарканд. 2 жовтня під час відвідування одного з музеїв Спейсі різко стало зле: у нього стала німіти ліва рука. Спочатку медики підозрювали у актора інфаркт, проте після діагностики діагноз виявився менш страшним.  Актору зробили МРТ та провели низку інших обстежень, щоб переконатися, що його стану нічого не загрожує.

Пізніше Спейсі виступив на закритті Ташкентського міжнародного кінофестивалю, де подякував лікарям за надану йому допомогу.

«Я відчув тут щось несподіване. Я дивився на ці незвичайні фрески на стінах і раптом відчув, що вся моя ліва рука оніміла приблизно на вісім секунд. Я обтрусився, але відразу розповів про це людям, з якими був, і ми негайно вирушили до медичного центру. Там я провів другу половину дня, здаючи різні аналізи. Персонал піклувався про мене і навіть зробив магнітно-резонансну томографію. Це змусило мене задуматися про те, наскільки тендітне життя - для всіх нас», - зазначив артист зі сцени.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Роман Бабій
    Роман Бабій
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Роман Сацький
    Роман Сацький
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Олександр Кармазін
    Олександр Кармазін
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Назарій Дулебко
    Назарій Дулебко
    голова Сихівського районного суду м. Львова