Передвиборчі дебати Джо Байдена і Дональда Трампа: хто лідирує

09:51, 28 червня 2024
За даними CNN, більшість спостерігачів за дебатами кажуть, що Трамп переміг у дебатах над Байденом.
Передвиборчі дебати Джо Байдена і Дональда Трампа: хто лідирує
Джерело фото: nzl.theukrainians.org
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

За даними CNN, більшість виборців і політиків вважають, що Дональд Трамп переміг у дебатах із Джо Байденом. Опитування показало, що 67% зареєстрованих виборців, які дивилися дебати в четвер, вважають, що Трамп виступив краще, тоді як тільки 33% підтримали Байдена.

Перед дебатами 55% виборців очікували кращого виступу від Трампа, у порівнянні з 45%, які підтримували Байдена. Важливо зазначити, що результати опитування відображають думку лише тих виборців, які дивилися дебати, і не є репрезентативними для всієї громадськості. Також учасники опитування частіше дотримуються республіканської орієнтації, ніж демократичної.

Ці результати контрастують з 2020 роком, коли, за думкою глядачів, Байден перевершив Трампа в дебатах. Більшість глядачів заявили, що не впевнені в здатності Байдена очолити країну (57%), тоді як 44% висловили сумніви щодо Трампа. Ці цифри мало змінилися з попереднього опитування, в якому 55% виборців не довіряли Байдену, а 47% - Трампу.

Жоден із кандидатів не має високих оцінок за цим показником, але тільки 36% глядачів дебатів висловили велику впевненість у здатності Трампа керувати країною, у порівнянні з лише 14% для Байдена.

Лідер більшості в Палаті представників Стів Скаліз опублікував заяву, в якій стверджується, що Трамп переміг у дебатах, а Байден «продемонстрував, що він не годиться на посаду президента». Скаліз наголосив, що Трамп є «єдиним вибором 5 листопада» і що на карту поставлено майбутнє країни.

За його словами, Трамп «виграв дебати, продемонструвавши сильний і президентський виступ, розповівши, як він вирішуватиме масштабні економічні та прикордонні проблеми, створені Джо Байденом». У свою чергу, Байден, за словами Скаліза, «довів, наскільки він не ладнає з працьовитими сім'ями, коли заперечував прикордонну кризу і проблеми, створені його інфляційною кризою».

Нагадаємо, демократи занепокоєні виступом Байдена та розглядають заміну кандидата на виборах.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Андрій Ланкевич
    Андрій Ланкевич
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Андрій Гулик
    Андрій Гулик
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Галина Морська
    Галина Морська
    суддя Херсонського окружного адміністративного суду
  • Марина Лозинська
    Марина Лозинська
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Ольга Кравчук
    Ольга Кравчук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду