Рада остаточно звільнила бізнес від штрафів за неподання звітності

14:46, 19 липня 2022
Народні депутати ухвалили у другому читанні законопроєкт № 7378.
Рада остаточно звільнила бізнес від штрафів за неподання звітності
Фото: gk-press.if.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Верховна Рада остаточно звільнила бізнес від штрафів за неподання звітності. Про це повідомила голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк на своєму Телеграм-каналі.

«Народні депутати ухвалили у другому читанні законопроєкт № 7378, який на період воєнного стану звільняє бізнес від відповідальності за несвоєчасне оприлюднення фінансової звітності.

Зараз бізнес у скрутному становищі й ми маємо підтримувати його та стимулювати розвиток усіма можливими способами. Бізнес сплачує податки, які йдуть на фінансування армії, а також фінансово допомагає ЗСУ. Ми не можемо у такий час ще й штрафувати підприємців тільки за те, що вони несвоєчасно подали фінансову звітність.

Так, бізнес не штрафуватимуть за це протягом всього воєнного сану, а також ще 3 місяці після його припинення чи скасування. Підприємці зможуть оприлюднити фінансову звітність за весь період на своїй вебсторінці або своєму вебсайті протягом 3 місяців після припинення чи скасування воєнного стану.

Нововведення стосується як юридичних осіб, так і приватних підприємців», — написала вона.

Раніше ми детально писали про цей законопроект. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд