Конкурсна комісія з добору членів ВККС пояснила, чому поки не публікує фінальний список кандидатів

17:34, 2 вересня 2022
У Комісії заявили, що понад 50 кандидатів подали свої документи в останні дні завершення дедлайну і потрібен час на обробку документів.
Конкурсна комісія з добору членів ВККС пояснила, чому поки не публікує фінальний список кандидатів
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Конкурсна комісія з добору членів ВККС повідомила, фінальний список кандидатів оприлюднять трохи згодом через те, що не всі документі були оброблені. Про це йдеться на Facebook-сторінці Комісії.

«Шановні колеги, ми пам’ятаємо, що ви чекаєте новин щодо фінального списку кандидатів.

Наш секретаріат робить все можливе, щоб ви якомога швидше отримали остаточний список кандидатів, які вчасно надіслали свої заяви на конкурс.

Орієнтовно більше 50 кандидатів подали свої документи в останній або передостанні дні завершення аплікаційного дедлайну. Це викликає об’єктивні технічні та організаційні складнощі в отриманні документів, зважаючи на те, що ваші документи ми отримуємо не безпосередньо, а через секретаріат ВРП. На отримання та обробку потрібен час.

Просимо вас ще трохи почекати, щоб всі документи точно до нас дійшли. Якщо ви відправили їх в строк і на вірну адресу, все має бути добре.  Обіцяємо – скоро все дізнаєтесь!» — сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України