Судді Київського апеляційного суду перерахували на підтримку ЗСУ понад 82 млн гривень

17:01, 15 лютого 2024
З метою підтримки наших захисників, колектив Київського апеляційного суду постійно реагує і на адресні запити окремих бригад – купує або фінансує закупівлю необхідних приладів та споряджень.
Судді Київського апеляційного суду перерахували на підтримку ЗСУ понад 82 млн гривень
Джерело фото: kas.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

За період дії правового режиму воєнного стану судді Київського апеляційного суду перерахували зі своєї суддівської винагороди на спеціальний рахунок, відкритий у Національному банку України, для підтримки Збройних Сил України 82 891 686 гривень.

Про це повідомили у пресслужбі суду та зазначили, що з метою підтримки наших захисників, колектив Київського апеляційного суду постійно реагує і на адресні запити окремих бригад – купує або фінансує закупівлю необхідних приладів та споряджень.

«Київський апеляційний суд продовжуватиме зміцнювати українське військо та долучатися до волонтерських ініціатив, які спрямовані на підтримку обороноздатності нашої держави, наближаючи перемогу України над російськими загарбниками.

Віримо в Збройні Сили України!», - наголосили у суді.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Андрій Задорожний
    Андрій Задорожний
    голова комітету ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин
  • Євгеній Сидоров
    Євгеній Сидоров
    суддя Шевченківського районного суду міста Києва