Повалила на землю і била ногами: жителька Тернополя отримала штраф за побиття знайомої

23:30, 31 травня 2024
Обвинувачена свою провину у суді визнала повністю та сказала, що намагалася примиритися з потерпілою, однак остання відмовилася.
Повалила на землю і била ногами: жителька Тернополя отримала штраф за побиття знайомої
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Тернополі судили жінку, яка побила свою знайому. Їй призначено штрав у 850 гривень. Відповідне рішення ухвалив Тернопільський міськрайонний суд. 

Обставини справи 607/7233/24

Подія сталася 24 січня 2024 року близько 02.30 год. Обвинувачена, яка перебувала на території господарства, де проживає потерпіла, заподіяла останній тілесних ушкоджень.

"Схопивши позаду за волосся потерпілу повалила її на землю та нанесла близько 5-6 ударів ногами в ділянку голови", – йдеться у вироку.

Потерпіла отримала травми у вигляді: рани лобової ділянки справа, рана правої скроневої та рана і садно правої тім`яної ділянки волосистої частини голови; синець потиличної ділянки волосистої частини голови справа, що поширюється на верхньо-зовнішні відділи задньої поверхні шиї; синець на чолі зліва, що поширюється на ділянку надбрівної дуги і верхню повіку лівого ока; синець верхньої повіки правого ока; синці правих передпліччя і кисті, які за ступенем тяжкості належать до легких тілесних ушкоджень із короткочасним розладом здоров`я.

Обвинувачена свою провину у суді визнала повністю. Зазначила, що щиро кається та намагалася примиритися з потерпілою, однак остання відмовилася.

Потерпіла зазначила, що відмовилася примиритися з обвинуваченою. Щодо міри покарання покладається на думку суду. Майнової та моральної шкоди їй не заподіяно. Вимог щодо відшкодування шкоди не має.

Дослідивши обставини події суд прийшов до висновку –  визнати підсудну винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.125 КК України, та призначити їй покарання у виді штрафу в дохід держави 850 грн.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Аліна Павловська
    Аліна Павловська
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Валентин Шроль
    Валентин Шроль
    суддя Київського апеляційного суду
  • Сергій Колоколов
    Сергій Колоколов
    суддя Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Олег Гончарук
    Олег Гончарук
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Катерина Васильєва
    Катерина Васильєва
    суддя Святошинського районного суду міста Києва