НАБУ затримало депутата Київради

11:15, 14 вересня 2017
НАБУ також був затриманий його ймовірний спільник.
НАБУ затримало депутата Київради
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Національному антикорупційному бюро (НАБУ) підтвердили затримання депутата Київради, підозрюваного в привласненні земельних ділянок в столиці.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

У Бюро стверджують, що затриманий організував злочинну схему з присвоєння землі, незаконно заволодів ділянками вартістю понад 3,5 млн грн. Після цього він легалізував їх, внісши до статутного фонду, заснований ймовірним спільником.

«За версією слідства, затриманий в 2010-2011 роках, перебуваючи на посаді секретаря комісії Київради з питань земельних відносин та маючи доступ до інформації про наявність в столиці земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності, організував злочинну схему заволодіння трьома з них загальною вартістю понад 3,5 млн грн», — йдеться в повідомленні.

Крім того, детективи НАБУ затримали його ймовірного спільника, ім'я якого поки не уточнюється. Правоохоронці також продовжують встановлювати перелік інших осіб, що можливо, входили в корупційну схему.

Також правоохоронці проводять необхідні слідчі дії для викриття інших епізодів незаконного заволодіння земельними ділянками на території Києва.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд