«Намагався відкупитися від поліцейських», які приїхали на виклик про вчинення домашнього насильства: На Хмельниччині судитимуть чоловіка

07:49, 20 липня 2022
Чоловіку загрожує до чотирьох років позбавлення волі.
«Намагався відкупитися від поліцейських», які приїхали на виклик про вчинення домашнього насильства: На Хмельниччині судитимуть чоловіка
Джерело фото: Уніан
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Прокурорами Окружної прокуратури міста Хмельницького до суду скеровано обвинувальний акт відносно 42-річного чоловіка за фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України).

Про це повідомляє пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

Так, у червні до поліції надійшло повідомлення про вчинення домашнього насильства у Хмельницькому районі.

«На виклик зреагували співробітники сектору реагування патрульної поліції. Коли ж складали адміністративні матеріали, чоловік намагався надати правоохоронцям 1000 грн за непритягнення його до відповідальності, однак був попереджений про кримінальну відповідальність за вчинення таких дій. Наступного дня зловмисник розшукав патрульних та знову запропонував  їм гроші, кинувши купюри через відчинене вікно до автомобіля», - розповідають у прокуратурі.

На місце події поліцейські одразу ж викликали слідчо-оперативну групу. Слідчі задокументували кримінальне правопорушення, а грошові кошти вилучили.

Чоловіку загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим відділом Хмельницького районного управління поліції ГУНП в області.

«Окрім цього, поліцейські склали на чоловіка адміністративний протокол за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення та передали на розгляд суду», - сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду