McDonald’s відновлює роботу в Україні: спочатку у Києві та в західних областях

15:48, 11 серпня 2022
Глава МЗС Кулеба зазначив, що повернення великої американської компанії — це насамперед сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні, навіть попри умови війни.
McDonald’s відновлює роботу в Україні: спочатку у Києві та в західних областях
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Україну повертається McDonald's. Глава МЗС України Дмитро Кулеба повідомив, що McDonald's вирішив відновити роботу частини своїх ресторанів в нашій країні. Почнуть відкривати із Києва, а потім – на західній Україні. Цю інформацію також підтверджує McDonald's на своїй сторінці у Facebook.

«Вітаю рішення компанії McDonald’s відновити роботу частини ресторанів в Україні. Спочатку це буде Київ і західна частина нашої країни.

Підготовка до безпосереднього відкриття дверей ресторанів займе ще певний час. Але головне, що є політичне рішення: Мак повертається.

Як ви знаєте, ми вели довгі переговори і переконували McDonald‘s відновити роботу в Україні. Я вдячний керівництву компанії за ухвалене рішення. І окрема подяка усім, хто долучився до цієї адвокації у США та в Україні.

Адже справа далеко не лише у бігмаках, за якими так скучили мільйони українців. Повернення великої американської компанії — це насамперед сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні, навіть попри умови війни.

Це робочі місця та податки до українського бюджету, виживання нашої економіки в часи російської агресії. Це, зрештою, частина відновлення України», — повідомив Кулеба.

Нет описания.

Раніше ми повідомляли, що мережа McDonald’s, яка припинила роботу в Україні з початком повномасштабного вторгнення росії, може відновити свою роботу.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки