McDonald’s готується до відкриття своїх закладів в Україні

12:40, 1 серпня 2022
McDonald’s може відновити роботу в Україні.
McDonald’s готується до відкриття своїх закладів в Україні
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Мережа McDonald’s, яка припинила роботу в Україні з початком повномасштабного вторгнення росії, може відновити свою роботу. 

Це підтверджує проєкт рішення міської ради Києва щодо передачі в оренду на 10 років ділянок на проспекті Оболонському, 26 відомому закладу харчування. За цією адресою вже розташований один з ресторанів мережі, але всі заклади були тимчасово закриті через війну. Цим рішенням компанія “МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД” знову оформляє право оренди землі.

Раніше CEO офісу McDonald's в Україні Юлія Бадрітдінова розповідала, що мережа працює з відновлення роботи в Україні. Хоча вона не назвала конкретних термінів, але зазначила, що, готуючись до відкриття, компанія оновлює протоколи безпеки.

За словами Бадрітдінової, компанія перевіряє, чи є поблизу ресторанів бомбосховища. Під час повітряної тривоги заклади мають терміново зачинятися, що є досить непростим процесом, бо ресторан – це мінізавод зі складним обладнанням і великою кількістю відвідувачів.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд