Оновили програмне забезпечення Автоматизованої системи виконавчого провадження

15:52, 12 вересня 2022
Також було виправлено помилку при формуванні Витягу в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
Оновили програмне забезпечення Автоматизованої системи виконавчого провадження
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» 12.09.2022 оновило програмне забезпечення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (ДРРП) та Автоматизованої системи виконавчого провадження (АСВП). Про це йдеться у пресслужбі НАІС.

«Поточним оновленням було оптимізовано роботу функціоналу програмного забезпечення, а саме:

 ДРРП

Виправлено помилку реєстру, що призводила до відображення на Витягу, сформованому за результатом проведення державної реєстрації прав, некоректної дати документа в блоці «Підстава для державної реєстрації».

Зазначаємо, що для формування Витягів з коректною інформацією щодо дати документа в блоці «Підстава для державної реєстрації» щодо прав, які були зареєстровані раніше, необхідно провести операцію «Реєстрація змін» щодо речового права/обтяження з типом «виправлення», під час якої видалити документи, які були долучені до запису про речове право/обтяження, та заново додати необхідні документи. Після проведеної операції необхідно повторно сформувати Витяг.

АСВП

Додано ознаку «Онлайн розрахунки» для депозитних рахунків. Депозитний рахунок, який матиме таку ознаку, буде використовуватися для онлайн-сплати заборгованості за виконавчими провадженнями», — сказано у повідомленні.

Раніше ми писали, що в АСВП було розширено перелік виконавчих дій та забезпечено можливість прийняття виконавцями постанови про виключення відомостей про боржника з Єдиного реєстру боржників.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області