Путін заявив, що нібито Росія хоче «якнайшвидшого завершення війни»

17:25, 16 вересня 2022
Путін знову звинуватив Київ нібито за відмову від переговорів.
Путін заявив, що нібито Росія хоче «якнайшвидшого завершення війни»
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Володимир Путін заявив, що Росія нібито готова зробити усе можливе для якнайшвидшого завершення війни на території України.  Про це повідомляють росЗМІ.

Під час зустрічі з індійським прем'єр-міністром Нарендрою Моді, Путін заявив, що Росія нібито бажає "якнайшвидше завершити війну в Україні".

Також він відзначив, що Київ нібито "відмовився від переговорного процесу, оскільки хоче досягти своїх цілей військовим шляхом".

Нагадаємо, що Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган повідомив, що запропонував Зеленському провести його зустріч із Путіним у Туреччині.

Тим часом Зеленський прокоментував питання переговорів із РФ під час відкриття другого саміту Кримської платформи.

"Все так відбувається, що поки що про переговори і мови бути не може. Наративи, які Росія пускає про те, що Україна не хоче миру, звучать, м'яко кажучи, смішно... Росія щоденними атаками, проривами, наступами чи потім відступами, які супроводжуються кривавими вбивствами та насильством, каже всім, що вони жодних переговорів не бачать, крім "таких", - сказав він.

Також в Офісі Президента заявили, що переговори з Росією в єдиному можливому сьогодні форматі веде спеціальна українська делегація. 

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк зазначив, що сьогодні між Україною та Російською Федерацією не відбувається жодних переговорів щодо припинення війни, оскільки наразі неможливо знайти точки дотику.

Секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов заявив, що Україна вестиме переговори з РФ лише після того, як поверне захоплені території військовим шляхом. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області